Drømmevær under Drømmemila

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 30. Mai 2018

Eidsvoll Orienteringslag arrangerte for 24. gang sprintløpet "Drømmemila". Tradisjonen tro gikk løpet over en "mile" (dvs. 1,6 km i luftlinje), derav navnet. I tillegg var det en rekruttløype på 0,7 km. Begge løypene hadde start og mål ved Råholt skole og både skoleområdet og boligfeltet og friområdene øst for skolen ble benyttet.

Strålende vær og temperaturer opp mot 30 grader skremte ikke o-løperne fra å delta, og 71 løpere deltok. Forholdene gjorde at det var krevende nok å holde hodet kaldt og tempoet opp, selv i de relativt korte løypene.

Raskeste løper i herreklassen var Anders Horvei fra Frogner IL mens raskeste dame var Ingvild Tømta fra Hurdal OL. De gjorde unna Drømmemila på hhv. 9:46 og 11:41, noe som ga klar seier i begge klasser. Ingvild vant forøvrig Drømmemila allerede i 2003, for 15 år siden. Det var 44 deltakere i herreklassen og 17 deltagere i dameklassen. I rekruttklassen var det 10 deltagere.

Drømmemila ble som vanlig gjennomført under kyndig ledelse av Lars Saxhaug.

Resultater ligger på http://eventor.orientering.no/ og på http://brikkesys.no/.

Kart: Drømmemila og rekruttløypa.

Flere bilder fra Drømmemila finner dere her.



Onsdag 30. mai arrangeres Drømmemila

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 21. Mai 2018

Eidsvoll orienteringslags tradisjonelle sprintløp i orientering arrangeres onsdag 30. mai fra Råholt skole. Dette er 24. gang Drømmemila arrangeres.


Samlingsplass ved Vilberg ungdomsskole under Drømmemila 2016.


Tradisjonen tro blir det to løyper: selve "Drømmemila" over ca. 1609 meter og en nybegynnerløype på 800 meter. Drømmemila har "mange" poster, mens nybegynnerløypa har 5 poster. Løypene går i området rundt Råholt skole og terrenget består av boligområde, skoleområde og skog.

Orienteringsløpet er åpent for alle og påmelding gjøres på samlingsplass ved Råholt skole (kr. 30,- for eksterne løpere). Det er fri start mellom kl. 18:00 og 19:00.

For mer informasjon, se invitasjonen. Løpet inngår i Raumarkarusellen.

Rapport fra Drømmemila 2016 ligger her.



Klubbkarusellen i orientering starter tirsdag 15. mai

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 13. Mai 2018

Eidsvoll orienteringslag inviterer til årets klubbkarusell i orientering. EOL-karusellen består av åtte orienteringsløp og er åpen for alle. På hvert løp tilbys løyper for alle, fra enkle nybegynnerløyper til krevende løyper for de erfarne. Påmelding på samlingsplass (kr. 30 for voksne, gratis for barn). Fri start mellom kl. 18:00 og 19:00.

Første løp er tirsdag 15. mai fra Sundbyvegen 3 (KP Maskin, tidligere Alny glass, ved Sundby), i det nordvestre hjørnet av Bergermoen. Vel møtt!