Innkalling til årsmøte 8. mars 2023

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 29. Jan 2023

Styret innkaller herved til årsmøte i Eidsvoll OL.

Årsmøtet avholdes onsdag 8. mars kl. 19:00 på Skistua, Eidsvoll Verk.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest onsdag 22. februar 2023 på styret@eidsvollorientering.no. 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på eidsvollorientering.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Eidsvoll OL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Eidsvoll OL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Eidsvoll OLs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder kontaktes på leder@eidsvollorientering.no.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styretSesongavslutning onsdag 16. november

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 8. Nov 2022

Eidsvoll OL inviterer til sesongavslutning onsdag 16. november kl. 18:00 på Skistua, Eidsvoll Verk.

Tradisjonen tro blir det oppsummering av 2022-sesongen og utdeling av premier fra klubbkarusellene og turorientering samt sosialt samvær med kaffe, brus og kaker.

Det blir i tillegg en overraskelsespremie til en av de fremmøtte.

Vel møtt til sesongavslutning 2022!

Mvh,

Styret1 Kommentar

Kraftløpet 2022

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 25. Sep 2022

24. september ble årets kraftprøve gjennomført på nytt kart Strandsåsen. Dette var det 44. Kraftløpet og deltakerne fikk virkelig prøvd seg i et relativt kuppert men lettløpt terreng. Alle 46 deltakerne kom seg rundt løypene der de to lengste løypene hadde tider fra 2 timer til nærmere 4 timers løping.

Oline Soma Slåstad tok seieren i dameklassen mens Jan Tore Henriksen fra Nydalen tok seieren i herrer. Vi ser et tydelig generasjonsskifte med over 10 deltakere i alder 15-18 år. 

Ellers hadde vi et aldersspenn fra 10 år og opp til over 80 år. Det er ganske kult.

Resultatlister og løyper/kart (livelox) kan finnes her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16357

Se også bilder fra løpet i albumet Kraftløpet 2022


Vi takker samtidig Coop Extra Råholt for sponsing av mat og drikke til løpet!Faktura for medlemskontingent 2022

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 16. Mai 2022

Faktura for medlemskontingent for Eidsvoll OL for 2022 er nå sendt ut. Vi håper at alle medlemmer har mottatt e-post med faktura.

For kalenderåret 2022 er medlemskontingenten i Eidsvoll OL:

  • Kr 150,- for barn (t.o.m. 17 år) 
  • Kr 250,- for voksne (f.o.m. 18 år) 
  • Kr 400,- for familier (foresatte og barn t.o.m. 17 år)

Er du medlem men ikke har mottatt faktura, så kan det skyldes at vi har registrert feil e-postadresse i vårt medlemsregister. Ta i så fall kontakt med kasserer i Eidsvoll OL på e-post: kasserer@eidsvollorientering.no. Det er kun én person som mottar faktura for hver familie, så tilhører du en familie, så kan e-posten ha gått til et annet familiemedlem.

Er du ikke medlem med ønsker å bli medlem, så kan du bli det ved å fylle ut innmeldingsskjema på https://www.eidsvollorientering.no/register/apply/application.NM i sprintorientering på Jessheim 29. april - 1.mai

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 26. Apr 2022

Raumar orientering arrangerer NM i sprintorientering på Jessheim 29. april - 1. mai. Eidsvoll OL deltar med fire førsteårs juniorer og en rekke arrangører. Følg med på https://www.nmsprint2022.no/ for oppdatert informasjon om arrangementet.

Orientering foregår ikke bare i skogen. Sprintorientering er en fartsfylt og krevende gren i o-sporten som foregår i bykjernen og omkringliggende boligområder.

Fredag 29. april er det individuelt NM for alle juniorer. Seniorklassen har norgescup med uttak til verdenscup. Første start kl. 16:00.

Lørdag 30. april kårer vi norgesmestere i alle klasser i knockoutsprint. Det kan best sammenlignes med sprintlangrenn og starter med en individuell prolog der de beste går til semifinaleheat. De beste fra semifinalene går videre til finalen. Første løper i mål i finaleheatet er norgesmester i knockoutsprint. Første start i prologen er kl. 09:00 mens siste finaleheat går om lag kl. 16:30.

Søndag 1. mai er det sprintstafett og her skal Norges beste lag kåres. Det er mixstafett med jente - gutt - gutt - jente som etapperekkefølge. Starten går kl. 11:00.

Norge har mange svært dyktige orienteringsløpere og disse vil du se på Jessheim denne helgen. En av disse er Raumars egen Eskil Kinneberg som til daglig bor i Falun. Han er vokst opp i Gjerdrum og har hele sin ungdomstid som o-løper i Raumar Orientering og representerer Raumar Orientering i alle løp i Norge. I 2018 ble han verdensmester på mellomdistanse, pluss at han løp for det norske gullaget i stafett. 

Vi ønsker dere med dette velkommen til å heie på alle løperne dere treffer på rundt om i Jessheim denne helgen.