NM i sprintorientering på Jessheim 29. april - 1.mai

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 26. Apr 2022

Raumar orientering arrangerer NM i sprintorientering på Jessheim 29. april - 1. mai. Eidsvoll OL deltar med fire førsteårs juniorer og en rekke arrangører. Følg med på https://www.nmsprint2022.no/ for oppdatert informasjon om arrangementet.

Orientering foregår ikke bare i skogen. Sprintorientering er en fartsfylt og krevende gren i o-sporten som foregår i bykjernen og omkringliggende boligområder.

Fredag 29. april er det individuelt NM for alle juniorer. Seniorklassen har norgescup med uttak til verdenscup. Første start kl. 16:00.

Lørdag 30. april kårer vi norgesmestere i alle klasser i knockoutsprint. Det kan best sammenlignes med sprintlangrenn og starter med en individuell prolog der de beste går til semifinaleheat. De beste fra semifinalene går videre til finalen. Første løper i mål i finaleheatet er norgesmester i knockoutsprint. Første start i prologen er kl. 09:00 mens siste finaleheat går om lag kl. 16:30.

Søndag 1. mai er det sprintstafett og her skal Norges beste lag kåres. Det er mixstafett med jente - gutt - gutt - jente som etapperekkefølge. Starten går kl. 11:00.

Norge har mange svært dyktige orienteringsløpere og disse vil du se på Jessheim denne helgen. En av disse er Raumars egen Eskil Kinneberg som til daglig bor i Falun. Han er vokst opp i Gjerdrum og har hele sin ungdomstid som o-løper i Raumar Orientering og representerer Raumar Orientering i alle løp i Norge. I 2018 ble han verdensmester på mellomdistanse, pluss at han løp for det norske gullaget i stafett. 

Vi ønsker dere med dette velkommen til å heie på alle løperne dere treffer på rundt om i Jessheim denne helgen.



Bli med på orienteringstrening for nybegynnere og rekrutter 8-12 år

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 18. Apr 2022

Eidsvoll orienteringslag starter opp orienteringstreninger for barn (8-12 år, født 2010-2014) mandag 25. april kl. 18:00 ved Skistua, Eidsvoll verk. Vi arrangerer treninger på mandager kl. 18:00-19:15 mellom påske og høstferie, med unntak av skoleferier.

PÅMELDING

Dette er et allsidig treningstilbud med både opplæring i kart og kompass og fysisk trening. Vi legger vekt på å skape et godt miljø der alle blir inkludert og får utfordringer som passer den enkelte. Mer informasjon om treningsinnholdet finner du her.

I løpet av sesongen trener vi  forskjellige steder i Eidsvoll. Vi vil bruke Spond og en lukket Facebook-gruppe: "Eidsvoll o-lag rekruttering" for intern kommunikasjon mellom trenere og foresatte. Følg ellers med på  eidsvollorientering.no og klubbens Facebook-side for oppdatert informasjon om aktiviteter. 

Treningsavgiften er kroner 400,- per barn for 2022. Dette dekker kart og annet materiell. Eidsvoll OL dekker også startkontingenter for barn og ungdom som deltar på o-løp.

I tillegg kommer medlemskontingent i Eidsvoll orienteringslag. I 2022 er medlemskontingenten kroner 150,- for barn og kroner 250,- for voksne. Vi har også familiekontingent på kr. 400,- for foresatte med barn t.o.m. 17 år. Vi vil gjerne at de foresatte også er medlemmer.

Orientering er en utendørsidrett og klær og sko må tåle røft bruk i skog. Vi anbefaler også at alle har kompass og tidtakerbrikke. Klubben selger rekruttpakker med kompass og tidtakerbrikke til kr. 450,-. Mer informasjon om utstyr til orientering finner du her.

Velkommen på trening!