Første koronaspesial en suksess - ny koronaspesial startet

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 4. Mai 2020

Eidsvoll orienteringslags første koronaspesial ble arrangert i Styrimarka fra mandag 20. april til søndag 3. mai. Løpet var en suksess med 54 deltagere og 60 starter!

Det ble registrert 23 deltagere i A-løypa, 15 deltagere i B-løypa, 14 deltagere i C-løypa og 8 deltagere i N-løypa. Det er mange "gamle travere" på resultatlista, men det er gledelig at det også dukker opp noen nye navn! Det setter vi stor pris på.

Løperne ble oppfordret til å laste opp gpx-filer med gps-spor til LiveLox for veivalgsanalyse. Det er gledelig at svært mange av løperne gjorde dette. Det gjør det mulig å sammenlikne veivalg. Bildet viser ulike veivalg fra start til post 1 på A-løypa, og som bildet viser var det flere alternativer.

Kart, resultatliste og lenke til LiveLox finnes på samlesiden om Koronaspesialen, se https://www.eidsvollorientering.no/p/52304/2020-koronaspesial.

Nå tilbyr vi ny koronaspesial med løyper på nytt kart over Hasleråsen. Vi tilbyr som vanlig 4 løper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene er tilgjengelig fra mandag 4. mai til søndag 17. mai. Det henger postskjermer i terrenget, men ingen stemplingsenheter. Tidtaking står den enkelte for selv, men vi ønsker at resultater, som ikke er offentlig tilgjengelig via LiveLox eller UsynligO, innrapporteres.

Invitasjon, kart og lenke til LiveLox er tilgjengelig på vår samleside om Koronaspesialen, se https://www.eidsvollorientering.no/p/52304/2020-koronaspesial.

Vi minner om at det er fortsatt er svært viktig at myndighetenes pålegg om smittevern overholdes. 

Vi ønsker alle velkommen til Eidsvoll OLs åpne klubbløp i orientering 2020 – koronaspesial løp 2!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.