Kretsmesterskap i sprintorientering i Sundet

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 31. Aug 2021

Kretsmesterskapet i sprintorientering for Oslo og Akershus for klassene H/D13-16 arrangeres i Sundet søndag 5. september. Det blir fartsfylt og krevende orientering i "urbant" terreng.

Flere av landets aller beste ungdomsløpere er påmeldt, bl.a. de ferske vinnerne av sprinten fra årets Hovedløp ("NM for ungdom") i klassene D15 og H16. Flere andre medaljevinnere fra Hovedløpet er også påmeldt.

Kretsmesterskapet kolliderer dessverre både med NM i sprintorientering i Oslo (som ble flyttet til høsten pga. koronasituasjonen) og Veteranmesterskapet i Halden. Dette har gitt litt redusert deltagelse i junior- , senior- og veteranklassene.

Påmelding og annen praktisk informasjon om KM i sprintorientering finnes på https://eventor.orientering.no/Events/Show/13706. Siste frist for påmelding er torsdag 2. september.

Raumar Orientering skal arrangere NM i sprintorientering på Jessheim neste vår (30. april - 1. mai). Kretsmesterskapet i Sundet blir dermed en viktig gjennomkjøring også for arrangørene.

Eidsvoll Ullensaker Blad hadde en hyggelig forhåndsomtale lørdag 28. august, https://www.eub.no/2021/nyheter/her-blir-det-o-lop-midt-i-sentrum-lopet-blir-raskt-og-intensivt/.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.