Påmelding til treninger

Eidsvoll Orienteringslag arrangerer orienteringstreninger for barn (8-14 år) hver mandag kl. 18:00-19:30 mellom påske (avhengig av snøsmelting) og høstferie, med unntak av skoleferier og andre fridager. 

Dette er et allsidig treningstilbud med både opplæring i kart og kompass og fysisk trening. Vi legger vekt på å skape et godt miljø der alle blir inkludert og får utfordringer som passer den enkelte. Mer informasjon om treningsinnholdet finner du her.

Vi starter mandag 15. april kl. 18:00 på Eidsvoll Videregående Skole.

I løpet av sesongen trener vi forskjellige steder i Eidsvoll. Vi vil først og fremst bruke Spond for intern kommunikasjon mellom trenere og foresatte. Vi har også en lukket Facebook-gruppe. Følg ellers med på eidsvollorientering.no og klubbens Facebook-side for oppdatert informasjon om aktiviteter. 

Treningsavgiften er kroner 250,- per barn for 2024. Dette dekker kart og annet materiell. Eidsvoll OL dekker også startkontingenter for barn og ungdom som deltar på o-løp. Vi oppfordrer til deltagelse på o-løp.

I tillegg kommer medlemskontingent i Eidsvoll OL. I 2024 er medlemskontingenten kroner 150,- for barn (t.o.m. 20 år) og kroner 250,- for voksne (f.o.m. 21 år). Vi har også familiekontingent på kr. 400,- for foresatte med barn t.o.m. 20 år. Vi vil gjerne at de foresatte også er medlemmer.

Orientering er en utendørsidrett og klær og sko må tåle røft bruk i skog. Vi anbefaler også at alle har kompass og tidtakerbrikke. Klubben selger rekrutteringspakker med tommelkompass og tidtakerbrikke til kr. 500,- (utsalgspris kr. 655,-). Mer informasjon om utstyr til orientering finner du her.

Vi oppfordrer også til "egentrening" ved å delta i stolpejakten, på turorientering og i våre lokale klubbkaruseller.

Velkommen på trening!