Påmelding rekruttrening 2019

Eidsvoll orienteringslag starter opp orienteringstrening for rekrutter mandag 29. april 2019. Dette er et allsidig treningstilbud for barn i alderen 8–12 år. Vi legger vekt på å skape et godt miljø der alle blir inkludert og får utfordringer som passer den enkelte. Mer informasjon om treningsinnholdet finner du her.

Vi trener hver mandag kl. 18:00-19:30 frem til høstferien, med unntak av skoleferier og andre fridager.

De første treningene er ved Eidsvoll videregående skole. Deretter trener vi forskjellige steder i Eidsvoll. Følg med på eidsvollorientering.no og klubbens Facebook-side for oppdatert informasjon. Rekruttgruppa har også en lukket Facebook-gruppe: "Eidsvoll o-lag rekruttering" for intern kommunikasjon mellom trenere og foresatte i rekruttgruppa. 

Treningsavgiften er kroner 400,- per barn for hele året. Dette dekker kart og annet materiell.

I tillegg kommer medlemskontingent i Eidsvoll orienteringslag. I 2019 er medlemskontingenten kroner 150,- for barn og kroner 250,- for voksne.

Orientering er en utendørsidrett og klær og sko må tåle røft bruk i skog. Vi anbefaler også at alle har kompass og tidtakerbrikke. Klubben selger rekruttpakker med kompass og tidtakerbrikke til kr. 450,-. Mer informasjon om utstyr til orientering finner du her.

Velkommen på trening!

Påmelding rekruttrening 2019

Levert av IdrettenOnline