Vintrtrening for ungdom og voksne torsdager kl. 18:15

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 20. Nov 2023

Eidsvoll Orienteringslag inviterer til vintertreninger for ungdom og voksne i K-bygget ved Eidsvollhallen torsdager fra kl. 18:15. Vi har tilgang til selve hallen kl. 18:30-19:30.

Torsdag 23. november spiller vi innebandy. Senere kan det bli aktuelt med andre aktiviteter, sirkeltrening, o-teknisk trening. Kanskje legger vi inn en løpetur rundt Skovseth'n i forkant. Vi legger opp treningene etter de som deltar.

Vel møtt til fysisk og sosial vintertrening!
Sesongavslutning onsdag 15. november

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 8. Nov 2023

Eidsvoll OL inviterer til sesongavslutning onsdag 15. november kl. 18:00 på Skistua, Eidsvoll Verk.

Tradisjonen tro blir det oppsummering av 2023-sesongen og utdeling av premier fra klubbkarusellene og turorientering samt sosialt samvær med kaffe, brus og kaker. Hvis noen har noen bilder fra 2023-sesongen som de ønsker å dele, så er det fint om de sendes til leder@eidsvollorientering.no.

Det blir i tillegg en overraskelsespremie til en av de fremmøtte.

Vel møtt til sesongavslutning 2023!

Mvh,

Styret
Turorientering sommer 2023

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 13. Mai 2023

Da er de første postene klare ute i skogen for årets turorientering. 40 poster fordelt på områdene Bygdetunet, Dokken og Hasleråsen. De resterende 60 postene blir lagt ut fortløpende etter hvert som områder og kart er klargjort i terrenget og inne på turorientering.no. Gå inn på turorientering.no for mer informasjon og for å registrere seg som deltaker. Turorientering har også en app for mobiltelefon der man kan se kart, turer og der man kan registrere poster man finner i skogen. Her kan man også se turer fra andre arrangører. 

Bygdetunet er gratis for alle og en fin tur for de som vil prøve turorientering for første gang.

Lykke til med årets postjakt! 
5 eidsvollinger på NM i sprintorientering

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 7. Mai 2023

Eidsvoll OL hadde 5 juniorer til start under årets NM i sprintorientering i Sandefjord. Kevin slo til med en 10. plass i knockout-sprinten.

NM i sprintorientering ble arrangert i Sandefjord med individuell sprint fredag 5. mai og knockout-sprint lørdag 6. mai.

Sprinten på fredag gikk i krevende terreng ved Varden ungdomsskole, noen kilometer øst for Sandefjord sentrum. Ingen av våre løpere fikk inn fulltrefferen. Anna ble nr. 26, Kevin nr. 28, Gjermund nr. 46 mens Alvin og Even dessverre ble disket for feilstempling.

Etter en felles middag i Sandefjord sentrum fredag kveld, var det bare å resette for lørdagens knockout-sprint.

Prologen lørdag morgen gikk bra! Kevin og Anne var begge trygt innenfor topp 30 i sine klasser og var dermed kvalifisert for semifinale. Even, Gjermund og Alvin ble hhv. nr. 43, 47 og 52, med alle fikk godkjente løp!

I semifinalen ble Anna slått ut. Hun ble dermed nr. 19 totalt. Kevin slo til med en 3. plass i sitt heat og var dermed i finalen!

I finalen hang Kevin lenge med feltet og passerte 1,8 km som nr. 7 av 10, kun 13 sekunder bak teten, men da farten ble skrudd opp mot slutten hadde han ikke krefter til å følge. En finaleplass og 10. plass i H17-18 var uansett en solid opptur. Vi gratulerer.

Komplette resultatlister, kart mv. finnes på:

Bildene nedenfor er tatt av Terje W. Pettersen og Morten Fredheim Solberg.
Faktura for medlemskontingent 2023

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 2. Mai 2023

Faktura for medlemskontingent for Eidsvoll OL for 2023 er nå sendt ut. Vi håper at alle medlemmer har mottatt e-post med faktura.

For kalenderåret 2023 er medlemskontingenten i Eidsvoll OL:

  • Kr 150,- for barn, ungdom og juniorer (t.o.m. 20 år / født 2003 og senere) 
  • Kr 250,- for seniorer og veteraner (f.o.m. 21 år / født 2002 og tidligere) 
  • Kr 400,- for familier (foresatte med barn t.o.m. 20 år)

Er du medlem men ikke har mottatt faktura, så kan det skyldes at vi har registrert feil e-postadresse i vårt medlemsregister. Ta i så fall kontakt med kasserer i Eidsvoll OL på e-post: kasserer@eidsvollorientering.no. Det er kun én person som mottar faktura for hver familie, så tilhører du en familie, så kan e-posten ha gått til et annet familiemedlem.

Ønsker du å melde deg inn i Eidsvoll OL, så fyller du ut innmeldingsskjema på https://www.eidsvollorientering.no/register/apply/application.

Ønsker du å melde deg ut av Eidsvoll OL, så følger du oppskriften på https://www.eidsvollorientering.no/p/70808/utmelding.