5 eidsvollinger på NM i sprintorientering

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 7. Mai 2023

Eidsvoll OL hadde 5 juniorer til start under årets NM i sprintorientering i Sandefjord. Kevin slo til med en 10. plass i knockout-sprinten.

NM i sprintorientering ble arrangert i Sandefjord med individuell sprint fredag 5. mai og knockout-sprint lørdag 6. mai.

Sprinten på fredag gikk i krevende terreng ved Varden ungdomsskole, noen kilometer øst for Sandefjord sentrum. Ingen av våre løpere fikk inn fulltrefferen. Anna ble nr. 26, Kevin nr. 28, Gjermund nr. 46 mens Alvin og Even dessverre ble disket for feilstempling.

Etter en felles middag i Sandefjord sentrum fredag kveld, var det bare å resette for lørdagens knockout-sprint.

Prologen lørdag morgen gikk bra! Kevin og Anne var begge trygt innenfor topp 30 i sine klasser og var dermed kvalifisert for semifinale. Even, Gjermund og Alvin ble hhv. nr. 43, 47 og 52, med alle fikk godkjente løp!

I semifinalen ble Anna slått ut. Hun ble dermed nr. 19 totalt. Kevin slo til med en 3. plass i sitt heat og var dermed i finalen!

I finalen hang Kevin lenge med feltet og passerte 1,8 km som nr. 7 av 10, kun 13 sekunder bak teten, men da farten ble skrudd opp mot slutten hadde han ikke krefter til å følge. En finaleplass og 10. plass i H17-18 var uansett en solid opptur. Vi gratulerer.

Komplette resultatlister, kart mv. finnes på:

Bildene nedenfor er tatt av Terje W. Pettersen og Morten Fredheim Solberg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.