Eidsvoll Orienteringslag

Eidsvoll Orienteringslag

Supportereffekter i EOLs nettbutikk

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 2. Jun 2021

Eidsvoll o-lag har opprettet egen nettbutikk for supporterutstyr for o-laget. Her har dere mulighet til å kjøpe diverse effekter som t-skjorter, caps, hettegenser, treningsvesker mm. Alle har EOL logoen diskret plassert. Alternative farger er blå, svart og rød. Link til butikken finnes under menyfanen Klubben. Direkte link: https://supporter.no/eol

Her er litt av vareutvalget


0 Kommentar

Klubbkarusell 2021

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 14. Mai 2021


Smittevernreglene tillater nå mindre sportsarrangement innad i kommunen. Derfor starter vi opp klubbkarusellen med første løp den 20. mai på Hasleråsen. Første start er kl 18:00.

Husk å holde avstand og sprite hender før og etter løpet. Har du symptomer ber vi om at du blir hjemme.

Full terminliste for 2021 finner du her. Resultater vil du etter hvert finne her. Vi tar forbehold om at det kan komme endringer.


0 Kommentar

Turorientering og stolpejakt 2021 i Eidsvoll

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 30. Mar 2021

Sola skinner og snøen forsvinner. En ny sesong er i anmarsj og Eidsvoll o-lag har igjen gleden av å tilby både turorientering og stolpejakt.

Planleggingen er godt i gang og vi satser på oppstart tidlig i mai for begge tilbudene.

Litt om årets områder.

Turorientering

 • Benkemyra . Fra parkeringsplassen. Nord for Storbråtavegen. 15poster.
 • Bergermoen. Vest for jernbanen. Sør for Bergerlina. 15 poster.
 • Hasler. Lette poster på flata. Poster ved stien, opp, forbi og ned fra tårnet. 15 poster.
 • Stensby. Ved skiløypa . 15 poster.
 • Styrimarka. Nord på kartet. 10 poster.
 • Finnkollen. Oppe på høgda. 10 poster.
 • Feiring. Årneslandet og nytt kart ved skolen. 10 poster.
 • Bjørkemarka. Nord på kartet. 10 poster.

Stolpejakten

 • Feiring. 10 stopler. 
 • Minnesund Øst. 10 stolper 
 • Setertjernet/Bokkedalen. 10 stolper. 
 • Staviåsen nord/ved Hurdalsjøen. 10 stolper. 
 • Sundet 10-15 stolper. 
 • Hasler. 10 stolper. 0 Kommentar

Minneord Per Aas

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 24. Feb 2021

Det var med sorg vi mottok beskjeden om at Per Kristian Aas var død. Han sovnet stille inn fredag 12. februar  i sitt hjem på Opsahl i Eidsvoll. Per ble bare 71 år. O-sporten sto han nær, det var hans idrett. Og i det siste året kom dette mer og mer  tydelig frem. Han visste vel at han hadde  litt dårlig med tid. Men han arrangerte 3  o-løp i fjor vinter ,synfarte kart , satte ut poster til turorientering og satte ut stolper til stolpejakten samt deltok i karusell og kretsløp. Han arrangerte Kraftløpet i slutten av september med over 50 deltakere. Han var løypelegger, satte ut alle postene og var teknisk arrangør og Inger Beate sto for bevertningen. Blant deltakerne var 8 fra hans egen familie.  Barn, svigerbarn og barnebarn. Flest deltakere var det fra vår lokale klubb Eidsvoll O-lag. Og som en av deltakerne har uttrykt det nå i ettertid .Det var en god dag og et fint Kraftløp der Per tok seg tid til å prate med alle om løpet og løypene. Bildet over er fra løpet.

Eidsvoll O-lag ble startet i 1960 og Per har vært medlem i nesten alle de årene. Han fikk tidlig tillitsverv i EOL. I 1966,17 år gammel ble han valgt til sekretær. På 80 tallet var han en årrekke leder av kartkomiteen. Og det er på kartfronten og som løypelegger han har bidratt mest.   I 1969 arrangerte Eidsvoll O-lag  NM senior i orientering. Per var her løypelegger. I presseomtaler etter løpet var det mye ros og heder til arrangøren. Den unge løypeleggeren Per Aas fikk mye ros for sitt arbeid.» Løypa var krevende, men kartet var samtidig førsteklasses og full av detaljer. Terrenget innbød til stor fart ,men postene var smart lagt opp slik at full konsentrasjon måtte til fra løpenes side». Og senere ble det en rekke løypelegger oppdrag i både små og stor løp. Han var også speaker i en årrekke på våre nasjonale løp. I 1994 ble Raumar stiftet. Per deltok her aktiv med i den formelle organiseringen av lover og regler.

Som aktiv ble det en 5. plass i junior NM 68 og 3. plass stafett junior 1968 samt 7.plass i stafett senior 1970. Per løp O-løp i nesten 60 år. En mengde karusell løp og nasjonale løp. O-løp i inn og utland.

Per var en sann o-venn. Vi minnes alle gode stunder og hedrer en ekte o-løper.

For Eidsvoll O-lag

Lars Saxhaug


0 Kommentar

Årsmøte 17. mars

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 7. Jan 2021

Oppdatert 15.03.2021: Lenke til Teams er nå sendt ut til alle medlemmer i EOL. Dersom du ikke har mottatt denne mailen kan du sende en mail til leder@eidsvollorientering.no

Oppdatert 10.03.2021: Årsmøtedokumenter lagt ut. Invitasjon til Teams-møtet sendes medlemmene nærmere møtedato.

Enkel veileder til bruk av Microsoft Teams.pdf

Sakliste og saksdokumenter til årsmøte.pdf

Sak 8 og 9 Årsberetning og økonomisk beretning med regnskap Signert.pdf

Sak 9 Kontrollutvalgets beretning 2020.pdf

Sak 12 Budsjett 2021.pdf

Sak 13 Organisasjonsplan for Eidsvoll Orienteringslag for 2021.pdf


Oppdatert 17.02.2021: Ny dato for årsmøtet er satt. Det vil avholdes onsdag den 17. mars. Dersom forholdene tillater det vil det være på Skistua - hvis det ikke er mulig så vil årsmøtet avholdes digitalt på Teams

Oppdatert 22.01.2021: Styret i o-laget besluttet i går å utsette årsmøtet inntil videre pga nåværende restriksjoner ifm Koronasituasjonen. Ny oppdatering legges ut så snart situasjonen har endret seg

Til medlemmer i Eidsvoll Orienteringslag:

Det innkalles med dette til årsmøte i Eidsvoll Orienteringslag på Skistua Eidsvoll Verk, onsdag den 17.mars kl. 19.30

I henhold til o-lagets lover §14 vil saksdokumenter gjøres tilgjengelig senest en uke før årsmøtet, dette vil skje på o-lagets nettsider.

Forslag til saker som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.

Vel møtt!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline