Eidsvoll Orienteringslag

Eidsvoll Orienteringslag

Kretsmesterskap i sprintorientering i Sundet

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 31. Aug 2021

Kretsmesterskapet i sprintorientering for Oslo og Akershus for klassene H/D13-16 arrangeres i Sundet søndag 5. september. Det blir fartsfylt og krevende orientering i "urbant" terreng.

Flere av landets aller beste ungdomsløpere er påmeldt, bl.a. de ferske vinnerne av sprinten fra årets Hovedløp ("NM for ungdom") i klassene D15 og H16. Flere andre medaljevinnere fra Hovedløpet er også påmeldt.

Kretsmesterskapet kolliderer dessverre både med NM i sprintorientering i Oslo (som ble flyttet til høsten pga. koronasituasjonen) og Veteranmesterskapet i Halden. Dette har gitt litt redusert deltagelse i junior- , senior- og veteranklassene.

Påmelding og annen praktisk informasjon om KM i sprintorientering finnes på https://eventor.orientering.no/Events/Show/13706. Siste frist for påmelding er torsdag 2. september.

Raumar Orientering skal arrangere NM i sprintorientering på Jessheim neste vår (30. april - 1. mai). Kretsmesterskapet i Sundet blir dermed en viktig gjennomkjøring også for arrangørene.

Eidsvoll Ullensaker Blad hadde en hyggelig forhåndsomtale lørdag 28. august, https://www.eub.no/2021/nyheter/her-blir-det-o-lop-midt-i-sentrum-lopet-blir-raskt-og-intensivt/.


0 Kommentar

Bli med på orienteringstrening for nybegynnere og rekrutter

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 18. Aug 2021

Eidsvoll orienteringslag starter opp orienteringstrening for nybegynnere og rekrutter mandag 23. august 2021 kl. 18:00 ved Eidsvoll videregående skole.

Dette er et allsidig treningstilbud for barn fra 8 år og ungdom. Vi legger vekt på å skape et godt miljø der alle blir inkludert og får utfordringer som passer den enkelte. Mer informasjon om treningsinnholdet finner du her.

Vi trener hver mandag kl. 18:00-19:30 frem til høstferien. 

Treningsavgiften er kroner 200,- for høsten 2021. I tillegg kommer medlemskontingent i Eidsvoll orienteringslag. I 2021 er medlemskontingenten kroner 150,- for barn og kroner 250,- for voksne.

Påmelding til treningene høsten 2021 gjøres her.

Spørsmål om treningen kan rettes til Øystein Bieltvedt Skeie på oystein.skeie [at] gmail.com.

Velkommen på trening!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline